Cristiano Ronaldo Euro 2016 Franta Portugalia Bucurati-va de fotbal

CE DESTIN, CE DRAMA, CE POVESTE! Cristiano Ronaldo iese plangand de pe teren pentru a doua oara in cariera intr-o finala de campionat european! Momente sfasietoare cu Franta. VIDEO

Pentru a doua oara in cariera, Cristiano Ronaldo termina o finala de Euro in lacrimi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Iulie 2016, 22:33
Data actualizarii: Luni 11 Iulie 2016, 00:34

In 2004, Cristiano Ronaldo iesea cu lacrimi in ochi de pe teren, la finalul unui meci cu un rezultat pe care nimeni nu-l anticipa.

Cu Luis Figo in teren si alte nume uriase in lot, Portugalia juca in 2004 finala Europeanului organizat chiar acasa. Grecia avea insa sa castige acea finala, spre socul tuturor, Cristiano Ronaldo, un copil atunci, fiind fotografiat plangand in hohote pe teren.

2016 trebuia sa fie meciul revansei pentru starul portughez. Intre timp, Cristiano Ronaldo a cunoscut succesul total la Real Madrid. A iesit campion, a castigat cupe, a luat Champions League, a dominat alaturi de Messi cursa pentru Balonul de Aur.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL IN CARE CRISTIANO RONALDO A CAZUT IN LACRIMI PE TEREN IN FINALA EURO 2016

Visul lui Cristiano s-a terminat tot in lacrimi insa si in aceasta finala. In minutul 7, francezul Payet l-a lovit la genunchi, o intrare care avea sa-i incheie brusc lui CR7 visul de a se lupta pentru cel mai important trofeu din cariera sa la nationala.

Cristiano a continuat pentru 10 minute, dupa care s-a asezat in lacrimi pe gazon, chemand medicii. Dupa ce a primit ingrijiri medicale, acesta a reintrat pe teren, unde a mai rezistat doar 7 minute.

In minutul 24, Cristiano Ronaldo a fost filmat in timp ce-si arunca banderola pe gazon. Medicii au intrat cu targa. Lacrimile au inceput sa-i curga.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL IN CARE CRISTIANO RONALDO E SCOS PE TARGA SI E OUT DEFINITIV DIN FINALA EURO 2016

Daca finala s-a incheiat pentru Cristiano Ronaldo in acel moment, finalul a fost al Portugaliei. Eder a marcat in prelungiri, iar Portugalia este noua campioana a Europei, Cristiano Ronaldo sarbatorind imbratisandu-si colegii cu lacrimi in ochi.
Modifică setările cookies