Miles Bridges arestat cautiune nba star violenta domestica Baschet

Un star din NBA a fost arestat pentru violență domestică. Cât a costat cauțiunea pentru a fi eliberat

Miles Bridges a fost acuzat de violență domestică și s-a predat singur miercuri, la poliție.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2022, 12:23
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2022, 12:23

Starul din NBA a fost arestat de departamentul de poliție din Los Angeles, în urma unei dispute fizice cu o femeie, petrecută cu o zi în urmă, potrivit TMZ Sports.

Publicația a anunțat că Bridges a început să se certe cu o femeie și a devenit agresiv. Poliția a fost chemată la locul incidentului și, în momentul în care forțele de ordine au ajuns, starul din NBA deja plecase.

Miles Bridges s-a predat singur următoarea zi, dar i-a fost plătită cauțiunea, în valoare de 130.000 de dolari (124.000 de euro) și a fost eliberat imediat după. 

Bridges, în NBA

Starul evoluează în prezent pentru echipa de baschet Charlotte Hornets. Bridges are 24 de ani și o înălțime de doi metri. De-a lungul carierei, baschetbalistul a fost jucătorul lui Michigan State, până în sezonul 2017/18. La Charlotte, Miles participă activ în meciurile lor încă din sezonul 2018/19. 

Cine a luat titlul în acest sezon de NBA

Golden States Warriors și-a adjudecat al patrulea titlu în opt sezoane de NBA. Stephen Curry și compania sa au câștigat titlul de campioni pe arena "TD Garden", din Boston. GSW s-a impus în fața lui Celtics, după patru victorii în cele șase partide disputate în finală. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies