Lebron James miami heat NBA San Antonio Spurs Baschet

Imperiul lui LeBron James a CAZUT! San Antonio Spurs e noua campioana a NBA, dupa 4-1 in finala cu Miami Heat!

San Antonio Spurs a castigat al cincilea titlu din istorie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Iunie 2014, 09:26
Data actualizarii: Luni 16 Iunie 2014, 09:28

San Antonio Spurs a devenit campioana in NBA, dupa 4-1 la general in finala cu Miami Heat. Aseara, echipa din San Antonio a castigat cu 104-87 in fata echipei care a dominat campionatul nord-american in ultimii doi ani.

Spurs pierduse finala cu Heat anul trecut, iar acum si-a luat revansa cu ajutorul lui Kawhi Leonard, desemnat MVP-ul finalei cu 22 de puncte. Argentinianul Manu Ginobili a marcat 19 puncte.

Miami Heat a fost prima echipa care a jucat patru finale la rand in NBA dupa performanta Boston Celtics din anii '80. Veteranul Tim Duncan, 38 de ani, a cucerit al cincilea titlu in NBA si a anuntat ca vrea sa joace in continuare.

LeBron James a declarat la final ca nu e o mare tragediie pierderea titlului si a anuntat ca nu pleaca de la Miami. "Sunt intr-un moment bun al vietii mele. E doar baschet, cel mai tare sport din lume. Imi iubesc meseria, inseamna mult pentru mine. Dar e doar baschet, nu e o tragedie ca am pierdut. O sa dau in continuare totul pentru acest sport", a declarat starul american. 

Modifică setările cookies