TERIFIANT! Mafia din Bulgaria l-a amenintat pe Berbatov ca-i rapeste familia!

Autor: Sport.ro
Marti 01 Decembrie 2009, 12:54
TERIFIANT! Mafia din Bulgaria l-a amenintat pe Berbatov ca-i rapeste familia!

Dimitar Berbatov trece prin momente terfiante dupa ce a primit amenintari de la mafia bulgara, care i-a transmis ca fiica sa nou-nascuta, Dea si sotia sa, Elena, vor fi rapite daca nu plateste suma de 550.000 de euro.

Berbatov a fost atat de inspaimantat de amenintari incat a parasit tara imediat impreuna cu familia sa, asta dupa ce a platit taxa de protectie catre mafia din Bulgaria.

Englezii de la Mirror scriu ca Sir Alex Ferguson i-a platit lui Berbatov un charter pentru ca fotbalistul sau sa ajunga cat mai repede in Anglia.

"Berba este inca foarte ingrijorat pentru siguranta familiei sale. Le-a promis vecinilor bani daca observa orice persoana suspicioasa pe langa casa sa", a spus un prieten al familiei.

Se pare ca gruparea mafiota a contactat-o pe mama sa, Margarita, acum 10 zile. Berbatov a zburat imediat in Bulgaria pentru a incerca sa cada la o intelegere cu capul gruparii. Fotbalistul nu a anuntat politia, insa Ministerul de Interne din Bulgaria a intrat pe fir pentru a-l ajuta.

Atacantul lui United a mai trecut printr-o experienta asemanatoare la varsta de 18 ani, cand a fost rapit de o grupare mafiota pentru a-l obliga sa semneze cu Levski Kjustendil. Din fericire, Berba a reusit sa-l sune pe tatal sau, Ivan, care a cazut in cele din urma la o intelegere cu seful Georgi Iliev.

Berbatov a descris in autobiografia sa momentele ingrozitoare prin care a trecut din momentul rapirii pana la eliberarea sa in urma unei rascumparari.

Dezastru ecologic la Constanța. Groapă ilegală de gunoi, găsită chiar pe malul mării
BRAT