Surpriză! Fotbalistul de la Manchester City care poate pleca în vară. Anunțul presei internaționale

Manchester City Joao Cancelo Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 21:00
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 20:59

„Cetățenii” nu au avut nicio activitate până în acest moment în perioada de mercato din iarnă.

În schimb, în vară, lotul lui Pep Guardiola ar urma să fie modificat. Potrivit ultimelor informații din presa internațională, Joao Cancelo poate părăsi gruparea la care evoluează încă din vara anului 2019.

Surpriză! Fotbalistul de la Manchester City care poate pleca în vară. Anunțul presei internaționale

Dat fiind faptul că fundașul a bifat o singură apariție de când s-a încheiat Cupa Mondială din Qatar, ediția 2022, publicația GOAL a scris că Manchester City ar putea forța o plecare a lui Joao Cancelo în vară.

Aceeași sursă a mai scris că mai multe cluburi de Champions League din ligile de top ale Europei sunt interesate de serviciile fotbalistului și că vor rămâne la 'pândă' pentru a-l semna în fereastra de mercato din vară.

Cifrele lui Joao Cancelo

Portughezul și-a început cariera fotbalistică la Benfica, a bifat apariții pentru Inter și Valencia, iar în vara anului 2018 a ajuns la Juventus pentru 40.4 milioane de euro. Manchester City a achitat nu mai puțin de 65 milioane torinezilor în vara lui 2019, iar de atunci Joao Cancelo este legitimat cu acte în regulă la formația de pe Etihad.

Cele mai multe apariții le-a bifat chiar la „cetățeni”. Fundașul a participat în 153 de partide, unde a reușit să se impună pe tabela de marcaj de nouă ori și să paseze în 22 de situații, în puțin peste 12.000 de minute în care a îmbrăcat echipamentul lui Manchester City. În actuala stagiune, Cancelo a evoluat în 25 de partide.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!