Newcastle Mohammed bin Salman Anglia

Seicul care o cumpara pe Newcastle traieste intr-un adevarat palat! Cum arata castelul de 275 de milioane de euro pe care il detine

Mohammed bin Salman, fiul regelui Salman, este cel care investeste in pachetul majoritar de actiuni al clubului Newcastle. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 14:55
Data actualizarii: Sambata 18 Aprilie 2020, 14:59

Fondul de Investitii Publice al Arabiei Saudite va cumpara pachetul majoritar de actiuni ale clubului Newcastle, in schimbul a 300 de milioane de lire sterline. 

In spatele fondului, s-ar afla fiul regelui Salman, Mohammed bin Salman, care traieste intr-un adevarat castel. Acesta si-a cumparat in 2015, castelul Chateau Louis XIV, din apropierea Palatului Versailles. 

  • Seicul care o cumpara pe Newcastle traieste intr-un adevarat palat! Cum arata castelul de 275 de milioane de euro pe care il detine

Castelul l-a costat 275 de milioane de euro pe bin Salman si are o sala de meditatie cu acvariu, sala de cinema, 10 dormitoare, o crama care are o capacitate de 3000 de sticle, un nightclub dar si piscina exterioara si interioara. Suprafata castelului se intinde pe 230.000 de metri patrati.

Modifică setările cookies