FOTO ȘI VIDEO Reacția lui Rodri, după ce Gundogan i-a luat mingea și nu l-a lăsat să bată penalty-ul

Rodri Aston Villa Ilkay Gundogan Manchester City Riyad Mahrez Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 12 Februarie 2023, 21:35
Data actualizarii: Duminica 12 Februarie 2023, 21:35

Manchester City a obținut o victorie clară contra lui Aston Villa, scor 3-1, în runda cu numărul 23 din Premier League.

Campioana Angliei a rezolvat meciul din prima repriză. Rodri a deschis scorul în minutul 4, a urmat reușta lui Gundogan din minutul 39, iar Mahrez a stabilit scorul pauzei în prelungiri, din penalty.

Manchester City - Aston Villa | Gundogan nu l-a lăsat pe Rodri să bată un penalty

Un moment inedit s-a petrecut la lovitura de la 11 metri obținută de Manchester City. Rodri a luat mingea pentru a executa penalty-ul, însă s-a lovit de refuzul colegilor.

Deja marcator al unui gol, Rodri a luat mingea în brațe și a părut să îi spună lui Mahrez că el este cel care vrea să execute. Căpitanul Ilkay Gundogan a intervenit și i-a cerut mijlocașului spaniol să îl lase pe Mahrez să bată.

În cele din urmă, Rodri a acceptat. Balonul a ajuns la executantul obișnuit al loviturilor de la 11 metri, iar Mahrez l-a învins pe Emiliano Martinez cu un șut puternic.

După meci, Rodri a explicat incidentul: "Căpitanul decide și a trebuit să accept. Mi-a spus că Riyad este executantul obișnuit, însă eu eram plin de încredere în momentul respectiv. Totuși, am acceptat decizia", a spus spaniolul, citat de The Sun.

După victoria de azi, Manchester City a revenit pe locul 2 în Premier League, cu 48 de puncte, la trei lungimi în spatele liderului Arsenal, care are un meci mai puțin disputat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!