Rafa Benitez revine! A fost deja contactat pentru a prelua postul de antrenor

Rafa Benitez Leicester Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 18:04
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 18:04

Rămasă fără antrenor după demiterea lui Brendan Rodgers, Leicester se află într-o situație delicată în Premier League.

Fosta campioană a Angliei se luptă pentru evitarea retrogradării și trebuie să instaleze cât mai repede un tehnician, pentru că acesta va avea, oricum, puțin timp la dispoziție pentru a salva echipa.

Rafa Benitez, contactat pentru a prelua Leicester!

Jurnalistul Nicolo Schira scrie că tehnicianul pe care conducerea ”vulpilor” l-a contactat este Rafael Benitez (62 de ani), ultima oară la Everton. Spaniolul are experiență în Premier League, unde le-a mai pregătit pe Liverpool, Chelsea și Newcastle.

La CV-ul impresionant al lui Benitez se mai adaugă și alte echipe, precum Valencia, Inter Milano, Napoli sau Real Madrid.

Mai multe publicații internaționale au scris că și Graham Potter, antrenorul demis recent de la Chelsea, se află pe lista cu posibilii înlocuitori ai lui Brendan Rodgers.

Leicester, pe loc retrogradabil în Premier League

Leicester se află într-o situație delicată, cu zece etape înainte de finalul sezonului din Premier League. Este pe locul 19, poziție retrogradabilă, cu 25 de puncte, la un singur punct distanță de ultimul loc care asigură salvarea de la retrogradare.

Ultima clasată este Souhtampton, cu 23 de puncte. Everton completează tabloul echipelor care ocupă, în acest moment, locurile retrogradabile din Premier League.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!