Marcus Rashford s-a decis! Unde vrea să continue fotbalistul englez

Marcus Rashford Erik ten Hag Manchester United Anglia Marcus Rashford
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Mai 2023, 10:27
Data actualizarii: Sambata 20 Mai 2023, 10:26

Marcus Rahsford (25 de ani) se află la Manchester United din ianuarie 2016 și mai are contract cu „diavolii roșii” până la finalul sezonului 2023/24.

În această stagiune, Manchester United se situează pe locul patru cu trei etape înainte de final, cu 66 de puncte. Echipa de pe Old Trafford a adunat, în consecință, 20 de victorii, șase rezultate de egalitate și nouă înfrângeri.

Marcus Rashford s-a decis! Unde vrea să continue fotbalistul englez

Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a vorbit despre Marcus Rahsford, vârful de lance al „diavolilor roșii”, remarcând faptul că atacantul își dorește să rămână la gruparea de pe Old Trafford în continuare.

Tehnicianul a mai specificat faptul că și conducerea vrea ca Marcus Rashford să continue la Manchester United, mai ales că în acest sezon, englezul a fost decisiv în multe situații pentru „diavoli”. 16 goluri în 33 de apariții a marcat Marcus în campionat.

„Vrea să rămâne, iar noi vrem să stea aici la Manchester United... așa că eu cred că ne vom găsi unul pe celălalt. Lăsați discuțiile să se poarte, eu nu voi vrobi despre proces”, a precizat Erik ten Hag, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano.

Cifrele lui Marcus Rashford

Produs de Fletches Moss Rangers între 2003 - 2005, englezul a ajuns la academia lui Manchester United în 2015, iar în ianuarie 2016 a fost transferat la prima echipă a „diavolilor roșii”.


  • Manchester United: 356 meciuri jucate, 122 goluri, 68 assist-uri
  • Manchester United U21: 8 meciuri jucate, 1 gol, 0 assist-uri
  • Manchester United UEFA 19: 5 meciuri jucate, 3 goluri, 0 assist-uri
  • Manchester United U18: 1 meci jucat, 1 gol, 0 assist-uri
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!