Manchester United i-a decis soarta lui Harry Maguire

Manchester United Erik ten Hag Harry Maguire Anglia Harry Maguire
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Iulie 2023, 16:13
Data actualizarii: Vineri 14 Iulie 2023, 16:13

Ajuns rezervă la Manchester United, deși a fost căpitan în prima parte a sezonului, Harry Maguire (30 de ani) ar putea pleca de la echipă.

Internaționalul englez este, în continuare, unul dintre cei mai importanți jucători din vestiarul ”diavolilor”, chiar dacă a fost trecut pe banca de rezerve în ultima parte a sezonului precedent.

Erik ten Hag i-a decis soarta lui Harry Maguire

Acum, antrenorul Erik ten Hag și-a făcut planul pentru sezonul următor și a luat o decizie cu privire la fundașul englez, scrie jurnalistul Nicolo Schira.

Antrenorul olandez nu va conta pe serviciile lui Maguire, astfel că fundașul ar putea pleca de pe Old Trafford în această vară.

Maguire mai are contract cu Manchester United până în 2025. În aceste condiții, rămâne de văzut dacă șefii clubului vor fi dispuși să renunțe la serviciile fundașului cumpărat pentru o sumă-record de la Leicester în 2019, 87 de milioane de euro.

Cota de piață a fundașului englez a scăzut semnificativ în ultimele sezoane, din cauza evoluțiilor sale modeste. Acum, Maguire este evaluat de site-urile de specialitate la 20 de milioane de euro.

31 de partide a prins Maguire în tricoul celor de la Manchester United, în sezonul precedent.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!