Liverpool a stabilit prețul pentru Mohamed Salah! Cât valorează semnătura egipteanului

Mohamed Salah Al Ittihad Liverpool Anglia Mohamed Salah, starul lui Liverpool / Foto: Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 14 Martie 2024, 20:56
Data actualizarii: Joi 14 Martie 2024, 20:59

Liverpool se pregătește să-și vândă starul egiptean, Mohamed Salah, în vara acestui an, iar clubul a stabilit un preț de pornire de peste 100 de milioane de euro pentru atacantul lor de top.

Cât costă semnătura egipteanului?

Sub contract cu Liverpool până în vara lui 2025, Salah se apropie de finalul aventurii sale la Anfield, iar clubul este hotărât să obțină o sumă substanțială pentru serviciile sale.

Cu speculații că negocierile contractuale nu vor ajunge la un acord, Liverpool este dispusă să accepte oferte de peste 100 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Salah, conform Fichajes.

  • Mohamed Salah

Această mișcare indică faptul că relația dintre Salah și Liverpool ar putea ajunge la final după multe sezoane de succes.

Salah în Arabia?

Echipa Al Ittihad, care activează în prima ligă din Arabia Saudită, continuă să arate interes pentru achiziționarea lui Salah. Chiar dacă are 31 de ani, Salah rămâne un jucător valoros în lumea fotbalului, iar abilitatea sa de a marca goluri și de a crea oportunități îl face un obiectiv de dorit pentru echipe din întreaga lume.

O despărțire dureroasă

În timp ce Liverpool își evaluează opțiunile, posibilitatea plecării lui Salah ar putea marca un moment crucial pentru ambele părți. Pentru club, vânzarea lui Salah ar putea însemna pierderea unuia dintre cei mai influenți jucători, în timp ce pentru Salah ar însemna un nou capitol în cariera sa profesională. Cu interesul Al Ittihadului persistând, decizia finală va depinde de evoluția negocierilor contractuale în următoarele luni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!