Jim Ratcliffe anunță o mare curățenie de vară! Cine pleacă de la Manchester United. Lista

Ratcliffe Manchester United Erik ten Hag Manchester United Rashford Anglia Jim Ratcliffe / Foto - Getty Images
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 30 Aprilie 2024, 14:15
Data actualizarii: Marti 30 Aprilie 2024, 14:15

Se anunță o reconstrucție majoră la Manchester United, condusă de proprietarul majoritar Sir Jim Ratcliffe.

Echipa a eșuat să asigure un nou loc în Champions League, iar noul patron Jim Ratcliffe este hotărât să aducă dividende substanțiale pentru acționari.

Erik ten Hag, prima victimă a lui Ratcliffe

Mandatul lui Erik ten Hag ca antrenor a intrat sub lupă din cauza rezultatelor inconsistente și a transferurilor discutabile. În timp ce antrenorul olandez a lăudat atmosfera pozitivă de la sosirea lui Ratcliffe, gestionarea îndoielnică a echipei a ridicat semne de întrebare.

  • Sir Jim Ratcliffe / Foto - Getty Images

Curățenie de vară la United

Conform celebrului portal spaniol MARCA, accentul cade și pe plecările jucătorilor, cu Marcus Rashford printre cei presupuși a fi pe picior de plecare. Performanța dezamăgitoare a lui Rashford și nemulțumirile raportate au alimentat speculațiile despre o posibilă mutare departe de Old Trafford, cu Paris Saint-Germain menționată ca destinație posibilă.

Printre numele uriașe predispuse să părăsească Old Trafford se numără: Casemiro, Varane, Maguire, Antony, Eriksen, Mason Mount, Amrabat, Rasmus Hojlund sau André Onana.

Clasament Premier League

În ierarhia Premier League, Manchester United sunt clasați pe locul șase, cu 54 de puncte, la șase puncte de locul cinci ocupat de londonezii de la Tottenham și la doar un punct distanță de locul șapte, ocupat de Newcastle.

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!