Anglia

Frank Lampard revine în antrenorat! S-a înțeles cu o rivală a lui Chelsea 

Fostul internațional englez va pregăti o echipă de tradiție din Premier League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:48
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 11:54

Frank Lampard este liber de contract din ianuarie 2021, când s-a despărțit de Chelsea. Fostul internațional englez a pregătit clubul de pe Stanford Bridge timp de un an și jumătate, până când a fost înlocuit cu Thomas Tuchel.

În acel moment, schimbarea gândită de Abramovich a fost inspirată. Tehnicianul german a dus-o pe Chelsea până în finala Champions League, unde s-a și impus în fața lui Manchester City, 1-0, și a terminat pe locul 4 în Premier League, echipa fiind pe 9 când a preluat-o. 

La un an distanță, Lampard va semna un nou contract. Antrenorul s-a înțeles cu Everton, Rafa Benitez fiind demis de la cârma echipei după ce a obținut o singură victorie în ultimele 13 meciuri.  

Informația este confirmată și de Fabrizio Romano, jurnalistul specializat în transferuri. Acesta susține că jucătorul care a făcut istorie în tricoul lui Chelsea și-a dat acordul de a o prelua pe Everton. 

„Frank Lampard va fi noul manager al lui Everton. Acordul este total. 

Decizia clubului a fost luată în seara aceasta (n.r. - vineri), în urma discuțiilor cu Frank Lampard, Vitor Pereira și Duncan Ferguson”, a precizat Fabrizio Romano pe contul oficial de Twitter. 

Astfel, Lampard va fi la a treia experiență ca antrenor, după ce le-a pregătit pe Derby Country, între iulie 2018 și iulie 2019, și Chelsea, în perioada iulie 2019 - ianuarie 2021. 

Modifică setările cookies