Anglia

Federatia engleza a anuntat ca RENUNTA la toate contractele de sponsorizare cu case de pariuri

Este moral sau nu sa ai numele unei case de pariuri pe tricou?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2017, 17:45
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2017, 18:09

Federatia engleza renunta la toate contractele de sponsorizare incheiate cu case de pariuri, dupa o analiza pe care a facut-o in ultimele trei luni.

Este sau nu moral sa ai numele unei case de pariuri pe tricouri, in conditiile in care jucatorii care au conturi pe aceste site-uri platesc cu luni de suspendare?

Englezii spun ca nu, chiar daca FA a precizat ca decizia de a renunta la contractele de sponsorizare cu casele de pariuri nu are legatura cu scandalul suspendarii lui Joey Barton, un jucator aflat intr-o situatie asemanatoare cu cea a lui Marius Sumudica in Liga I.

In iunie 2016, FA a semnat un "contract pe termen lung" cu Ladbrokes, urmat de un alt contract de sponsorizare cu William Hill.

"Conducerea Federatiei a luat hotararea de a renunta la toate contractele de sponsorizare cu casele de pariuri la finalul sezonului 2016-17. Decizia a fost luata dupa trei luni de dezbateri. Contractul cu Ladbokes va fi incheiat la finalul lunii iunie 2017. FA va continua sa colaboreze cu casele de pariuri, inclusiv cu Ladbrokes. Acestea joaca un rol cheie in furnizarea de informatii cu privire la orice fel de suspiciuni, astfel incat sa avem un fotbal curat.", se arata in comunicatul federatiei engleze.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies