"Excelenta Lui avea un Rolls Royce nou!" Dezvaluire incredibila a lui Mourinho! Ce i-a cerut Pogba la un meci

"Excelenta Lui avea un Rolls Royce nou!" Dezvaluire incredibila a lui Mourinho! Ce i-a cerut Pogba la un meci

Jose Mourinho dezvaluie o poveste incredibila din vestiarul lui Man United.

Jose Mourinho a avut un final de cariera la Manchester United cu mai multe scandaluri decat meciuri memorabile - iar conflictul cel mai mediatizat a fost cu Paul Pogba. Mourinho l-a criticat public in dese randuri pe campionul mondial. Ultima poveste a antrenorului portughez este tot despre Pogba, conform presei din Anglia. Mourinho nu ii mentioneaza numele francezului.

"Aveam un meci cu o echipa la 30 de kilometri de Manchester si un jucator m-a intrebat daca poate dupa meci sa se intoarca in Manchester fara restul echipei, pe contr propriu. I-am spus: Daca mergeam la Londra si voiai sa ramai acolo, atunci era o chestie. Dar atat de aproape, n-are niciun sens.

Tipul era suparat. Dar am castigat meciul si m-a intrebat din nou. Fiind fericit, am cedat putin si i-am spus: Macar vino cu autobuzul si roaga-ti soferul sa ne ajunga din urma cand suntem la 10 minute de stadion si poti pleca linistit. Iar jucatorul tot nu era fericit.

Am mers la conferinta de presa si cand am ajuns apoi la autobuz, parcat langa autocar era un Rolls Royce cu soferul. Pana la urma, masina era noua si Excelenta Lui voia sa plece de la stadion cu Rolls Royce-ul lui" a povestit Mourinho.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies