Ce a decis copilul invitat de Cristiano Ronaldo la meci, după ce portughezul l-a lovit și i-a spart telefonul

Cristiano Ronaldo Everton jake ronaldo Manchester United Sarah Kelly Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 10 Aprilie 2022, 18:35
Data actualizarii: Luni 11 Aprilie 2022, 08:56

Cristiano Ronaldo se află în centrul unui scandal, după ce a avut o reacție nervoasă la finalul meciului Everton - Manchester United 1-0.

După meci, la ieşirea de pe teren, pe drumul către vestiare, Ronaldo, care se deplasa cu greutate din cauza unei accidentări suferite la piciorul drept, a lovit violent mâna unui fan al gazdelor, în care se afla un telefon.

Copilul lovit de Ronaldo, "descurajat complet să mai meargă la meciuri"

Sarah Kelly, mama băiatului care a fost victima lui Ronaldo, a postat pe Facebook un mesaj în care l-a numit "bandit" pe fotbalistul portughez și a dezvăluit că fiul său suferă de autism și s-a ales cu mâna învinețită și telefonul spart după gestul portughezului.

La câteva ore după meci, Cristiano Ronaldo și-a prezentat scuzele pe rețelele sociale pentru gestul de pe Goodison Park și l-a invitat pe băiatul de 14 ani la un meci al lui Manchester United la o partidă de pe Old Trafford.

Cu toate acestea, mama lui Jake lasă de înțeles că fiul său nu are de gând să mai meargă la vreun meci de fotbal după momentele prin care a trecut.

"Jake este foarte supărat din cauza celor întâmplate și a fost descurajat complet să mai meargă la meciuri. Acesta a fost primul lui meci la care a fost și iată ce s-a întâmplat. A fost o zi minunată până în acel moment în care jucătorii au ieșit de pe teren. Ne-a distrus ziua și ne-a lăsat cu un gust amar", a spus Sarah Kelly, pentru Liverpool Echo.

Gestul vedetei lui United a intrat în atenţia poliţiei locale, care a confirmat că anchetează cazul: "Poliţia Merseyside poate confirma că investighează un incident de la meciul Everton - Manchester United de pe Goodison Park, care a implicat un jucător la ieşirea de pe teren şi va discuta cu toate părţile implicate".

Ce a spus Cristiano Ronaldo, după gestul făcut la meciul cu Everton

Cristiano Ronaldo și-a asumat responsabilitatea la câteva ore distanță și și-a prezentat scuzele față de gestul comis la nervi. Portughezul l-a invitat pe copilul respectiv la un meci pe Old Trafford "în semn de fair-play".

"Nu e niciodată ușor să îți gestionezi emoțiile în momente dificile, precum cele pe care le traversăm noi acum. Cu toate acestea, trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest sport minunat.

Vreau să îmi prezint scuzele pentru izucnirea mea și, dacă este posibil, aș dori să îl invit pe suporterul respectiv să urmărească un meci pe Old Trafford în semn de fair-play și sportivitate", a scris Ronaldo, pe contul său de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!