OFICIAL Bukayo Saka a semnat! La ce echipă va evolua în sezonul viitor

Bukayo Saka Arsenal Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Mai 2023, 19:01
Data actualizarii: Marti 23 Mai 2023, 19:01

Bukayo Saka (21 de ani) e cotat la 110 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Bukayo Saka se află la Arsenal din vara lui 2019, iar „tunarii” au anunțat prin intermediul rețelelor social media că starul englez a semnat un nou contract cu echipa din Premier League.

Bukayo Saka a semnat! La ce echipă va evolua în sezonul viitor

Winger-ul e un produs al celor de la Arsenal. În 2017 a părăsit academia „tunarilor” și a evoluat la reprezentativele under-18 și under-23 ale grupării de pe Emirates.

Din 2019, de când se află la echipa mare a lui Arsenal, Bukayo Saka a bifat nu mai puțin de 178 apariții pentru „tunari”, a reușit să marcheze 37 de goluri și să paseze decisiv în 40 de situații.

După aproape 13.500 minute petrecute în echipamentul clubului, Bukayo Saka a semnat prelungirea. Astfel, englezul va mai fi legitimat la Arsenal până la finalul sezonului 2026/27.

„Sunt foarte fericit. Cred că ăsta e clubul potrivit, locul potrivit pentru mine. E un club minunat. Cred că pot deveni varianta mea cea mai bună aici”, a spus Bukayo Saka, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Arsenal, în această stagiune

După 37 de etape disputate în primul eșalon al Angliei, Arsenal se află pe locul doi cu 81 de puncte. În consecință, echipa lui Mikel Arteta a înregistrat 25 de victorii, șase rezultate de egalitate și șase înfrângeri.

O mare parte a actualei stagiuni Arsenal a fost pe prima poziție, iar aproape toți ar fi crezut că „tunarii” spintecă hegemonia lui Manchester City, însă rezultatele slabe din ultima perioadă a făcut formația lui Arteta să piardă vârful clasamentului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!