VIDEO Bogații de la Newcastle lovesc din nou! Suma colosală pregătită de trupa lui Eddie Howe pentru un fotbalist din Premier League

Newcastle Anthony Gordon Eddie Howe Everton Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 23:35
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 23:34

Echipa de pe locul secund mai pregătește o lovitură!

După ce a fost preluată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite, Newcastle a făcut transferuri care mai de care! Acum, echipa dirijată de Eddie Howe se mai pregătește de o lovitură.

Bogații de la Newcastle lovesc din nou! Suma colosală pregătită de trupa lui Eddie Howe pentru un fotbalist din Premier League

Conform Sky Sports, Newcastle a ajuns la un acord cu Everton pentru mutarea lui Anthony Gordon la 'cel mai bogat club din lume'! Aceeași sursă a indicat faptul că suma de transfer va fi de 40 milioane de lire sterline (45 milioane de euro), dar suma ar putea ajunge la 45 milioane de lire sterline (51 milioane de euro).

Ar fi al patrulea transfer pe care Newcastle îl realizează în această fereastră de transferuri. Clubul de pe St. James Park a mai 'pus sigiliu' pe Amadou Diallo, Garang Kuol și Martin Dubravka.

Cifrele lui Anthony Gordon

Produs de academia lui Everton, englezul născut la Liverpool a fost trimis sub formă de împrumut în februarie 2021 până la finalul lui mai în orașul vecin, la Preston. Gordon a reușit acolo să bifeze 11 apariții, dar nu și-a lăsat amprenta în nicio situație pe tabela de marcaj.

La Everton, britanicul a participat în 78 de meciuri, a marat de șapte ori și a pasat decisiv în opt situații, în aproximativ 4.500 de minute petrecute în echipamentul grupării de pe Goodison Park. În stagiunea actuală, trei goluri a reușit Gordon pentru Everton în Premier League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!