VIDEO Accidentare horror în Premier League! A avut nevoie de oxigen după ce și-a rupt glezna pe teren! Imagini cu puternic impact emoțional 

Premier League Chris Basham Sheffield United Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 18:36
Data actualizarii: Sambata 07 Octombrie 2023, 18:41

Fulham și Sheffield United s-au duelat în etapa cu numărul 8 din Premier League. 

Meciul a fost marcat de accidentarea îngrozitoare suferită de Chris Basham la o fază în care a încercat să șuteze în forță de lângă un adversar, în bandă, aproape de careul advers. Glezna i-a cedat din cauza mișcării pe care a făcut-o și jucătorul a rămas la sol. 

Partida a fost întreruptă din cauză că jucătorul a avut nevoie de îngrijiri medicale pe teren, iar medicii au fost nevoiți să îi pună și o mască de oxigen în această perioadă. Antrenorul Paul Heckingbottom a încălcat protocolulși a pătruns pe teren pentru a se asigura că jucătorul său este în regulă. 

Basham a fost pus pe tagă și scos din stadion cu ambulanța, sub uralele și aplauzele fanilor celor două echipe. Jucătorul a reușit să le facă cu mâna fanilor din mulțime, ca semn de mulțumire pentru sprijinul primit, în ciuda faptului că resimțea mari dureri. 

Imaginile cu momentul au fost atât de dure încât nu au fost arătate reluări, însă jucătorii de pe teren au fost șocați când i-au văzut glezna lui Basham. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!