A scris ce gandeste, apoi a STERS postarea! Moyes a fost ironizat in fata fanilor! Ce s-a intamplat:

Autor: Sport.ro
Marti 11 Februarie 2014, 13:35

	A scris ce gandeste, apoi a STERS postarea! Moyes a fost ironizat in fata fanilor! Ce s-a intamplat:

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

United l-a imprumutat pe pustiul Zaha la Cardiff, acolo unde este antrenat de Solskjaer. Decizia i-a apartinut lui Moyes, asta desi Ferguson platise 20 de mil. de euro pentru jucator.

In Anglia a fost un intreg scandal legat de relatia pe care a avut-o Zaha cu fiica lui Moyes, presa speculand ca acesta este motivul real pentru care managerul l-a lasat sa plece la Cardiff.

Pana la urma, jucatorul a pus pe Instagram o poza in care aparea alaturi de Solskjaer, cu mesajul: "Nimic nu se compara cu un om care crede in tine".

La cateva minute dupa aceasta postare, jucatorul a sters, desi miile de fani care-l urmaresc au observat aluzia la Moyes si au inceput sa comenteze ironic la adresa managerului de la United. Zaha are 21 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Alertă de vreme severă. Ploi torenţiale, descărcări electrice, vijelii şi grindină în mai multe regiuni
BRAT