Wladimir Klitschko, la un pas de moarte! Imagini incredibile: yachtul sau a luat foc, iar fostul supercampion a fost salvat de Garda de Coasta

Wladimir Klitschko Box Vitali Klitschko WBC WBO Alte sporturi VIDEO | Wladimir Klitschko aproape de o mare TRAGEDIE! Iahtul pe care se afla a luat foc!
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2019, 14:33
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2019, 14:44

Wladimir Klitschko a fost la un pas de o tragadie.

Fostul mare pugilist Wladimir Klitschko a fost salvat de garda de coasta, dupa ce iahtul pe care se afla impreuna cu familia si prietenii sai a luat foc.

"Fii atent ce iti doresti: soarta a luat prea in serios dorinta mea de 'ceva adrenalina' si calatoria noastra cu vasul de duminica noapte s-a termiant cu ambarcatiunea luand foc si cu familia si prietenii fiind evacuati de garda de coasta si de pomipieri. Nu va faceti griji! Suntem bine cu totii", a fost mesajul transmis de Klitschko pe Twitter.

Klitschko s-a retras din activitatea sportiva in 2017 si a fost al doilea cel mai longeviv campion din istoria boxului, fiind campion timp de 9 ani, 7 luni si 7 zile, fiind intrecut doar de Joe Louis. De asemenea, Wladimir detine recordul de cele mai multe aparari ale titulurilor castigate, meciuri in numar de 23. Fratele sau mai mare, Vitali Klitschko este si el un campion la categoria grea, detinanad titlurile WBC, WBO si The Ring. Din 2006 pana in 2015, Wladimir si VItali au dominat lumea boxului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!