Cine era "Susie Q", jucatoarea de poker gasita CARBONIZATA intr-o parcare. Ii placea aventura si n-avea frica de nimic! Marturiile prietenilor

Susie Zhao Poker Alte sporturi Cine era "Susie Q", jucatoarea de poker gasita CARBONIZATA intr-o parcare. Ii placea aventura si n-avea frica de nimic! Marturiile prietenilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 11:26
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 11:30

Jucatoare profesionista de poker, Susie Zhao a murit la 33 de ani in conditii misterioase, corpul sau fiind ars aproape in totalitate.

Cu origini chinezesti, nascuta la Beijing, Susie a trait multa vreme in Statele Unite, la Los Angeles si Las Vegas, unde si-a construit un nume cu rezonanta in lumea pokerului. Din pacate, cea care la masa era cunoscuta drept "Susie Q" nu mai e printre noi, trupul sau neinsufletit fiind gasit intr-o parcare din Michigan, intr-o zona recreationala.

Cum Susie Zhao a fost extrem de greu de identificat din pricina arsurilor considerabile, politia americana a intrat in alerta, suspectand producerea unei crime. Unul dintre motive ar putea fi sumele de bani consistente pe care jucatoarea de poker le avea in conturi, ea fiind inregistrata cu venituri de peste 200.000 de dolari.

De asemenea, anchetatorii au reusit sa discute cu o parte a apropiatilor lui Susie, cateva dintre marturiile pritenilor aparand si in presa de peste Ocean. "Inca de la 10 ani avea o fire aventuroasa si urmarea, fara frica, sa obtina tot ceea ce dorea. Avea inteligenta si carisma pentru a deveni o persoana de succes", si-a amintit Meredith Rogowski, fosta colega de scoala cu Susie Zhao. "Frumoasa, vibranta si exuberanta, Susie a parasit prea repede aceasta lume. Raspandea dragoste si fericire tuturor celor care au cunoscut-o", a scris pe o retea de socializare o alta prietena a decedatei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!