"Cea mai trista zi din sport: WADA A EXECUTAT RUSIA!" Reactia presei ruse dupa decizia care zguduie lumea sportului mondial

"Cea mai trista zi din sport: WADA A EXECUTAT RUSIA!" Reactia presei ruse dupa decizia care zguduie lumea sportului mondial

Lovitura majora pentru Rusia anuntata acum cateva minute!

Din cauza incalcarii regulilor anti-doping, Rusia a fost SUSPENDATA 4 ani din toate competitiile, inclusiv Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, si Cupa Mondiala din 2022, din Qatar.

Presa rusa a reactionat imediat dupa decizia WADA.

"Cea mai trista zi din sport: WADA a executat Rusia. Sportivii rusi au fost exclusi de la orice competitie majora pentru urmatorii patru ani. Mai mult decat atat, Rusia nici nu poate gazdui competitii internationale", au scris cei de la Gazeta.ru.

"WADA a decis ca Rusia sa nu mai participe la Jocurile Olimpice si la alte competitii majore, pentru urmatorii patru ani. Sportivii considerati curati pot concura sub drapel neutru in aceasta perioada. Acesta este rezultatul probelor modificate si al dovezilor sterse", au scris si jurnalistii de la The Moscow Times.

Imnul si steagul Rusiei nu vor putea fi folosite la evenimentele mondiale majore. Atletii care nu au fost vizati de ancheta anti-doping vor putea concura sub un steag neutru.

Agentia Mondiala Antidoping a luat decizia in unanimitate intr-o sedinta ca a avut loc la Lausanne. Rusia plateste dupa ce a manipulat date de laborator predate investigatorilor internationali in ianuarie 2019.

Agentia Antidoping Rusa (Rusada) are 21 de zile sa faca apel. In cazul in care va ataca decizia WADA, TAS va lua o hotarare definitiva.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT