Dezvaluiri spectaculoase: Cum a transformat-o Il Luce pe Sahtior intr-o afacere de 600 mil euro! Acum se bate iar la Europa League
3 2016 09:07

Dezvaluiri spectaculoase: Cum a transformat-o Il Luce pe Sahtior intr-o afacere de 600 mil euro! Acum se bate iar la Europa League

Mircea Lucescu spera ca in 2016 sa cucereasca trofeul Europa League. Ar fi o victorie fantastica pentru un club care de mai bine de un an joaca in exil.

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Conflictul din Ucraina a transformat-o pe Sahtior intr-o echipa fara casa. Donbass Arena, bijuteria construita la Donetsk, a fost "victima" a bombardamentelor din zona, iar clubul lui Lucescu s-a mutat din oras.

Chiar si in aceste conditii, Sahtior a reusit sa faca in continuare afaceri profitabile. Alex Teixeira a plecat pe zeci de milioane de euro in China.

"Nu putem spune ca suntem slabiti. De cand sunt la Sahtior, de fiecare data cand am vandut un jucator important, aveam deja pregatit un inlocuitor. Din ianuarie am spus ca sunt de acord ca Alex Teixeira sa plece.", spune Lucescu.

Prin jucatorii adusi de Il Luce la Sahtior, clubul a incasat 600 de milioane de euro, din transferuri si banii obtinuti de la UEFA pentru performantele din competitiile europene.

"Sahtior a vandut jucatori in valoare de 350 de milioane de euro si, daca mai adaugam alte 250 de milioane de euro luate din cupele europene, sunt 600 de milioane de euro care au intrat in club"

"Astea sunt meseria si pasiunea mea: sa formez jucatori. Sa iei un jucator de 18 ani si sa-l duci la o valoare de 40-50 de milioane de euro, asta inseamna o munca extraordinara", a declarat Mircea Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.


0 comentarii
BREXIT: Saptamana de foc pentru guvernul lui Cameron. Cand va activa Marea Britanie articolul care ii permite iesirea din UE
BRAT