VIDEO: Haye vs Harrison a fost BLAT?! Vezi ce i-a spus Haye adversarului inainte sa il invinga!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Noiembrie 2010, 11:01
Data actualizarii: Marti 16 Noiembrie 2010, 11:09

Razboiul dintre englezi pentru Centura WBA la Categoria Grea nu a fost chiar pe viata si pe moarte! Asta sustine presa britanica dupa ce Haye i-a fi transmis un mesaj lui Harrison chiar inainte sa porneasca asaltul final! Crezi ca a fost aranjat meciul?

Campionul WBA la Categoria Grea, David Haye, i-ar fi facut semn si i-ar fi vorbit lui Audley Harrison cu cateva momente inainte sa dea loviturile de pumn care au incheiat meciul! 
The Sun a rugat doi experti in citirea pe buze sa vada incidentul din runda a 3-a. Terry Ruane, 63 de ani, a spus: "Haye pare sa spuna <acum>!" Acesta a fost contrazis de John Cassidy care spune: "Cred ca David Haye a spus <Du-te jos>."
Misterul asupra a ceea ce a spus Haye a enervat foarte multi fani care criticasera oricum lupta pentru ca nu ar fi fost echilibrata.

Iar dezvaluirea frazei spuse de Haye lui Harrison a venit la putin timp dupa ce Campionul WBA a negat ca ar fi pariat pe o victorie a lui in runda a 3-a.

Promotorul Frank Maloney a spus ca ceea ce a facut Haye in ring nu este decat o 'tachinare inocenta'. El a spus: "Nu exista vreo concluzie de tras din asta. Vroia sa il faca KO si i-a spus sa se duca la podea si sa stea acolo. Il tachina. Nu e ceva neobisnuit!'
Frank Warren, un alt promotor, l-a contrazis pe Maloney: "Te gandesti <Stai putin, de ce face asta?> Cred ca e o intrebare al carui raspuns nu il stie decat David Haye.

Cei doi luptatori nascuti in Londra s-au luptat sambata seara in Manchester pentru Centura WBA la Categoria Grea. Haye a castigat prin TKO in runda a 3-a!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!