VIDEO Ah, ce buna e! Mingea Sharapovei mai rapida decat o motocicleta: 173 km/h!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Mai 2010, 10:29
Data actualizarii: Vineri 07 Mai 2010, 10:38

Ce mai face Sharapova? Rusoaica s-a luat la intrecere cu motociclistul Fonsi Nieto si l-a batut!

Maria Sarapova l-a invins pe motociclistul spaniol Fonsi Nieto intr-un duel al vitezei cu ocazia inaugurarii unei noi arene de tenis din Madrid.

Organizatorii turneului de tenis de la Madrid le-au propus celor doi un duel pentru a vedea care este mai rapid cu propriile arme, respectiv racheta de tenis pentru Sharapova si motocicleta pentru Fonsi Nieto.

"Duelul" s-a desfasurat in parcarea noii Caja Magica (Cutia Magica), o arena ce cuprinde un teren central, cu acoperis retractabil, si doua terenuri secundare.

Dupa o usoara incalzire, jucatoarea rusa a avut la dispozitie trei lovituri, Sarapova lovind mingea, in cea mai buna incercare, cu o viteza de 173 km/ora. La randul sau, motociclistul spaniol a reusit, pe aceeasi distanta, respectiv 100 de metri, o viteza de 165 km/ora cu motocicleta sa.

Dupa duel, jucatoarea de tenis a declarat ca a fost un duel "extrem de curios" si ca a crezut ca motocicleta va fi mai rapida.

De cealalta parte, motociclistul Fonsi González Nieto a precizat ca stia ca lovitura Mariei Sarapova va fi mai rapida, tinand cont de greutatea celor doua "arme", insa a fost surprins de faptul ca diferenta de viteza nu a fost foarte mare.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!