Ce se intampla cand esti seful unei familii mafiote si un martor dezvaluie, de fata cu sotia ta, ca ai amanta!
9 2018 15:21

Ce se intampla cand esti seful unei familii mafiote si un martor dezvaluie, de fata cu sotia ta, ca ai amanta!

Cum a reactionat mafiotul.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Joseph "Slabanogul" Merlino a fost prezent ieri la proces, acolo unde risca sa primeasca 20 de ani dupa gratii dupa ce a fost acuzat de mai multe infractiuni.

Merlino este seful celebrei familii de mafioti care conduce Philadelphia, avand o reputatie extrem de negativa pe strazi, petrecand peste 20 de ani in inchisoare din cei 55 de viata. Practic, de cand a devenit adult, italiano-americanul a stat mai mult la inchisoare decat in libertate.

Acesta a fost prezent la tribunal, acolo unde a fost nevoit sa asculte declaratia unui martor cheie, care a declarat la un momentdat ca Merlino are o amanta, care il ajuta sa obtina droguri.

Declaratia a produs un adevarat soc in sala, acolo unde era si sotia lui Joe Merlino. Aceasta a impietrit in momentul declaratiei iar cei doi au avut o adevarata cearta in pauza, Joe fiind "bagat in sedinta" de sotia sa.

Acestia s-au certat in soapta pe hol, fiind extrem de agitati, iar la iesirea de la tribunal Joe i-a rugat pe jurnalisti sa nu scrie despre faptul ca are o amanta in reportajele lor.

Foto din Dailymail: Joe alaturi de sotia sa, la tribunal, dupa ce s-au certat pe hol!0 comentarii
BRAT