Lucescu scoate arsenalul: "NU plec chiar daca nu ne calificam!" Vezi cum ar arata nationala in 2012!

Razvan Lucescu Preliminarii Euro 2012
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2010, 09:00
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2010, 09:06

Mircea Sandu pregateste terenul pentru Sandoi la nationala, insa Razvan Lucescu nu are de gand sa plece!

"Nu fug de nimic. Fiecare are dreptul la concediu! Eu lucrez in fiecare zi, n-am avut sambata si duminica libere, asa cum au altii.

N-avem o forta uriasa ca sa putem spune ca astfel de greseli comise impotriva noastra nu conteaza. Daca nu se marca acel gol din ofsaid, acum meciul cu Franta ar fi fost 0-0. Asa se termina! S-au acumulat şi la mine frustrări! N-au venit francezii sa ne omoare! Nu caut alibiuri, dar au fost greseli decisive. Nu suntem Argentina, Spania sau Brazilia, sa supunem pe oricine. Toata lumea a fost disciplinata in joc, dar este diferenta de valoare intre noi si Franta.

Nu intotdeauna putem da raspunsuri foarte exacte. Exista motive care ma pot face sa ma razgandesc asupra demisiei! Nu plec chiar daca nu ne calificam. Oferta primita a reprezentat un semn de apreciere. A fost facuta pentru a se sti ca trebuie respectata o linie si este o dovada de intelegere a muncii pe care o fac.

Daca ar fi sa vorbesc despre Marica, ar fi o reactie agresiva! Asa ca prefer sa tac! Daca discutam despre joc, despre chestiuni tactice, atunci s-o facem... Nu am spus nimanui sa ne aparam in careul de 16 metri. In prima repriza am pierdut mingi datorita presingului pe care l-au facut francezii. Noi nu ne descurcam sa facem o presiune atat de buna. Le-am cerut atacantilor sa se desprinda de marcaj, sa vina intre linii, sa dea si apoi sa plece, ca sa poata veni cu fata spre poarta" spune Razvan Lucescu intr-un interviu in Evenimentul Zilei.


Cum ar putea arata nationala in 2012 - 2014 cu Sandoi pe banca: Pantilimon, Tamas, Gaman, Dananae, Rat,  Gardos, Chivu, Torje, Deac, Ganea, Stancu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!