Contra: "Nu sunt somer, am semnat cu FRF pe zece zile!" Ce sanse are Romania pentru Euro 2012

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2010, 14:20
Data actualizarii: Marti 31 August 2010, 14:30

Tricolorii vor lua in serios meciul de vineri cu Albania si sunt convinsi ca daca acumuleaza sase puncte in primele doua meciuri, Romania va avea sanse foarte mari de calificare la campionatul european

Chiar daca nu mai este sub contract cu nicio echipa de club, Cosmin Contra a fost chemat la nationala pentru a-l inlocui pe Sapunaru, accidentat in ultima etapa din Portugalia. Contra este increzator in sansele Romaniei pentru calificarea la Euro.

" Nu sunt somer, am semnat cu Federatia un contract pe zece zile. Daca se iveste vreo oferta buna, vedem. Cred ca am fost convocat datorita experientei mele, dorinta mea e sa ajut echipa nationala in acest inceput de preliminarii."

"E greu sa incepi prost si sa te califici. Primul meci e mereu important, asa ca meciul cu Albania e crucial. Cine spune ca Albania e o echipa usoara, se inseala. E o echipa greu de invins. Baza echipei a ramas si avem multe forte proaspete din campionatul intern."

"Sunt jucatori in forma. Suntem constienti ca avem sanse doar prin munca, daruire si sacrificiu.Speram ca suporterii sa ne impinga de la spate. Avem baieti tineri in lot, baieti care au nevoie de incurajari.", a spus Cosmin Contra la conferinta de presa.

Cocis este convins ca daca Romania va castiga sase puncte in primele doua meciuri, vor creste foarte mult sansele de calificare la Euro, iar suporterii vor reveni la stadion.

"Avem doua meciuri pe care daca le castigam putem fi optimisti. Important e sa scoatem maximum din confruntarile cu Albania, Belarus. Prin rezultate putem aduce suporterii in numar cat mai mare la meciuri. Nu conteaza unde jucam, jucam oriunde. Chivu e valoros."

"Toti stim ce poate si nu trebuie sa ne indoim de el. Sunt convins ca Razvan ne urmareste si are informatii despre noi. Daca venim aici si ii respectam indicatiile si muncim, nu avem cum sa nu fim apreciati", a declarat Razvan Cocis.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!