11 ianuarie 2017 20:18

Renunta Steaua la Barbut? Ce spune DINAMITA Timisoarei despre negocierile cu Becali

Steaua a pierdut azi un milion de euro! Atat le-a cerut Becali grecilor pe Adi Popa. Panathinaikos a spus pas si il ia pe Popa la vara, fara sa plateasca vreun euro!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Steaua a cerut un milion, dar grecii au oferit doar 200 de mii ca sa-l transfere acum pe Adi Popa. Becali a refuzat banii si il pierde gratis pe Popa, la vara! Grecii scriu ca Popa a batut palma cu Panathinaikos! Daca ar fi plecat Popa, Steaua l-ar fi luat pe Barbut de la Timisoara!

"E foarte greu sa mai ajung acum la Steaua,. daca am inceput pregatirea cu Timisoara nu cred ca mai merg la Steaua!", spune Barbut.
 
Dinamo poate sa i-l fure Stelei pe Barbut. L-a dorit si in vara!
 Citeste si:
3 comentarii
 • 12 ianuarie 2017
  steaua+1947 cum sa renunte imparatul la barbut?.........e singurul lui hobby relaxant.......ca daca nu ar fi fost barbutul,ar fi fost urat.......nu avea echipa si nici retardatii imparat..............................
 • 11 ianuarie 2017
  I.B. Și noi ție de clantau...
 • 11 ianuarie 2017
  clanta barbut le da la m,,e la fc latrina star pipera....
 • 11 ianuarie 2017
  PARIZER lasa ca il cumpara catelele anonimele europei bwahahahaha...
Reactia vicepremierului Daniel Constantin dupa ce a ramas fara sprijin politic: Mingea e in terenul lui Dragnea si Grindeanu
BRAT