Reactia lui Negoita, dupa ce a aflat ca Rednic isi pregateste PLECAREA de la Dinamo: "Sper sa nu ne dezamagim" 
18 martie 2016 10:35

Reactia lui Negoita, dupa ce a aflat ca Rednic isi pregateste PLECAREA de la Dinamo: "Sper sa nu ne dezamagim" 

Mircea Rednic le-a dat o veste proasta dinamovistilor. A anuntat ca va parasi echipa la finalul sezonului. 

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

Marius Lacatus vine la Ora exacta in sport, joi, de la 10:45, la Sport.ro!

BUCURATI-VA DE FOTBAL: VILLARREAL - STEAUA, maine la ProTV si pe voyo.ro - 18:00! Special: Ziua Nationala incepe la 17:00 pe Sport.ro!


Dupa ce a reusit cel mai bun sezon din ultimii ani la Dinamo, Rednic a decis sa plece. Antrenorul a anuntat tocmai in Belgia ca a luat decizia sa plece sa antreneze undeva in Europa. Standard Liege il cheama din nou, la 3 ani dupa ce l-a dat afara.

Negoita spera insa sa-l faca pe Rednic sa se razgandeasca.

"Eu mi-as dori ca Mircea Rednic sa ramana o perioada cat mai lunga la Dinamo si sunt optimist in acest sens. Pentru ca proiectul de aici e foarte interesant, atat pentru mine, cat si pentru domnul Rednic.

Pe latura sportiva e cea mai buna decizie pe care am luat-o, fara discutie. Ma refer la aducerea lui. Nu am niciun motiv sa pun la indoiala ceea ce el face, pentru ca avem o relatie foarte deschisa unul fata de celalalt.

Si atat timp cat nu ne dezamagim si ne tinem fiecare de ce am promis, nu avem de ce sa nu ne intelegem foarte bine", a declarat Negoita la Digi.0 comentarii
Noi reguli pentru soferi. Romania are pentru prima data in istorie o strategie de siguranta rutiera pentru urmatorii 4 ani
BRAT