Pleaca inca un nume de la Steaua? Adus de Radoi ca un mare talent, s-ar putea transfera in scurt timp: "Am vorbit cu Argaseala"
23 2016 19:08

Pleaca inca un nume de la Steaua? Adus de Radoi ca un mare talent, s-ar putea transfera in scurt timp: "Am vorbit cu Argaseala"

Steaua e aproape sa se desparta de inca un nume in aceasta iarna.

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Becali ar putea renunta la ambii atacanti cu care a inceput sezonul: Tade si Tudorie. Daca Tade a fost anuntat deja ca nu mai intra in planurile clubului, Tudorie a primit o oferta de la FC Brasov.

Varful adus de la Otelul Galati este dorit de echipa din Liga a II-a pentru meciurile din 2016.

"Vrem sa mai aducem un portar, un atacat, doi fundasi. Il vrem pe Tudorie, de la Steaua. Am vorbit cu Argaseala.", a declarat Romica Pascu la Sport Total FM.

Steaua i-a adus pe Marica si Bawab in aceasta iarna, iar Reghecampf e foarte aproape sa rezolve si mutarea lui Timo Gebhart, un fotbalist ofensiv.


3 comentarii
  • 23 2016
    stra+luce+nthory+de+nord sa ne bagam pl in stoaia+fani...
  • 23 2016
    zeet Sa plece drum intins....e praf si pulbere...
  • 23 2016
    steaua+1947 ce seamana marica cu giani........analfabetul someroi din ''las fierbinti''.....iar gigi zici ca e bobita.....patronul agramat,cu scobitoarea-n dinti.........................................................
Atentat in Turcia. Un tunisian, mort in atac, isi cauta fiul plecat sa se alature jihadistilor. Anuntul lui Barack Obama
BRAT