'Le-am zis si celor de acolo pe cine sa ia!' Radoi a facut lista de transferuri a Stelei. Pe cine trebuie sa ia Becali
9 2016 12:23

'Le-am zis si celor de acolo pe cine sa ia!' Radoi a facut lista de transferuri a Stelei. Pe cine trebuie sa ia Becali

Radoi si Becali au pregatit lista de transferuri pentru iarna. Chiar daca antrenorul a plecat, Becali incearca sa loveasca in tintele pe care le-au stabilit impreuna.

Sferturile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV: Joi, 22:00, Polonia - Portugalia | Vineri, 22:00, Tara Galilor - Belgia | Sambata, 22:00, Germania - Italia | Duminica, 22:00 Franta - Islanda

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

Radoi recunoaste ca Mario Camora si Bogdan Vatajelu se aflau pe lista prioritatilor pentru campania de achizitii inca din perioada in care el muncea la Steaua. Radoi spune ca afacerea Camora e dificil de realizat. Portughezul are oferte din strainatate si ar vrea sa paraseasca Liga I. O varianta la indemana e Vatajelu de la Craiova, crede Mirel.

"Din cate am inteles, suma de transfer pentru Camora este cam mare. Are si oferte din strainatate, e greu de adus. E un fotbalist bun. Le-am zis si celor de acolo cat am fost al Steaua, exista o varianta foarte buna de rezerva. Vatajelu are aceleasi pretentii financiare si este si el un jucator foarte bun. Cred ca e o varianta buna", a spus Radoi la Dolce Sport.


0 comentarii
Atentat in Turcia. Oficial american: Atacul din Istanbul e opera a 35 de jihadisti trimisi sa loveasca de Ramadan
BRAT