'Le-am zis si celor de acolo pe cine sa ia!' Radoi a facut lista de transferuri a Stelei. Pe cine trebuie sa ia Becali
9 ianuarie 2016 12:23

'Le-am zis si celor de acolo pe cine sa ia!' Radoi a facut lista de transferuri a Stelei. Pe cine trebuie sa ia Becali

Radoi si Becali au pregatit lista de transferuri pentru iarna. Chiar daca antrenorul a plecat, Becali incearca sa loveasca in tintele pe care le-au stabilit impreuna.

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Radoi recunoaste ca Mario Camora si Bogdan Vatajelu se aflau pe lista prioritatilor pentru campania de achizitii inca din perioada in care el muncea la Steaua. Radoi spune ca afacerea Camora e dificil de realizat. Portughezul are oferte din strainatate si ar vrea sa paraseasca Liga I. O varianta la indemana e Vatajelu de la Craiova, crede Mirel.

"Din cate am inteles, suma de transfer pentru Camora este cam mare. Are si oferte din strainatate, e greu de adus. E un fotbalist bun. Le-am zis si celor de acolo cat am fost al Steaua, exista o varianta foarte buna de rezerva. Vatajelu are aceleasi pretentii financiare si este si el un jucator foarte bun. Cred ca e o varianta buna", a spus Radoi la Dolce Sport.0 comentarii
O romanca este in stare grava dupa atacul din Londra. Ar fi fost proiectata in raul Tamisa de masina teroristului. VIDEO
BRAT