L-a gasit pe "noul Ianis" :) Florinel Coman a inscris un hat-trick cu FC Wase. Hagi s-a decis ce jucatori trimite la Voluntari
31 ianuarie 2016 16:05

L-a gasit pe "noul Ianis" :) Florinel Coman a inscris un hat-trick cu FC Wase. Hagi s-a decis ce jucatori trimite la Voluntari

Un nou pusti talentat de la Academia lui Hagi a stralucit in amicalul de azi.

Imperiul contraataca! Manchester City - Barcelona, marti, 1 noiembrie, 21:45, in direct la PRO TV!

Joi, 22:00 FC Zurich - Steaua, in direct la PRO TV!

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanta a invins formatia universitara japoneza Wase cu scorul de 4-1 (1-0), duminica, in primul sau meci amical din stagiul de pregatire din Antalya.

Bogdan Mitache (min. 43) si Florinel Coman (minutele 56, 60 - din lovitura libera, 68) au marcat pentru FC Viitorul, golul de onoare al niponilor fiind inscris in min.71, un penalty.

Antrenorul Gheorghe Hagi a aliniat echipa: Tordai (Dur-Bozoanca, 46) - Capusa, Tiru (Ghita, 61), Kilyen, Mitache (Perju, 61) - A. Ciobanu, Iani (T. Baluta, 72), Dumitrescu - Casap, Dragus (Matan, 46), Fl. Coman.

Fundasii Bogdan Tiru si Bogdan Mitache vor evolua in partea a doua a sezonului pentru FC Voluntari, potrivit site-ului Academiei Hagi. Ambii vor fi imprumutati pana in vara la formatia ilfoveana, urmand ca din iunie sa redevina jucatorii Viitorului.

Cei doi au evoluat duminica dimineata pentru FC Viitorul in amicalul cu japonezii de la Wase, iar in cursul dupa-amiezii s-au alaturat lotului formatiei FC Voluntari, aflat tot in Antalya.Citeste si:
1 comentarii
  • 31 ianuarie 2016
    Sibiu Toata lumea imprumuta jucatori la puscariasu' ala...
Povestea lui Tedy, pasarea Phoenix din Colectiv, data afara din spitalul AKH din Viena: "Aveam bandaj de 6 cm grosime"
BRAT