Dinamo il pune pe Rivaldinho sa se vanda singur! Brazilianul a fost asteptat de bulgari, dar n-a ajuns inca: "Vin, dar trebuie sa ma cumparati"
14 2018 10:06

Dinamo il pune pe Rivaldinho sa se vanda singur! Brazilianul a fost asteptat de bulgari, dar n-a ajuns inca: "Vin, dar trebuie sa ma cumparati"

Pus pe lista de fotbalisti de care Dinamo se poate lipsi, Rivaldinho si-a gasit echipa. El a batut palma cu bulgarii de la Levski, insa a fost anuntat ca nu poate pleca gratis. Dinamo vrea si bani in schimbul sau!

Dinamo l-a anuntat pe Rivaldinho ca nu se va mai baza pe el si ca e liber sa-si caute echipa. Numai ca dupa ce a gasit o formatie interesata de serviciile sale, acesta a fost anuntat ca trebuie sa ii si convinga pe oficiali sa plateasca bani pe el!

Presa bulgara scrie ca Rivaldinho a fost asteptat de sefii lui Levski pentru vizita medicala si semnarea contractului, dar i-a anuntat prin telefon ca nu poate ajunge cat timp Dinamo nu este de acord.

In aceste conditii, Rivaldinho se vede nevoit fie sa incerce sa ii convinga pe dinamovisti sa-l lase liber, fie pe cei de la Levski sa plateasca bani pe el! Dinamo agreeaza doar ultima varianta.

10.000 euro pe luna i-au promis bulgarii fiului lui Rivaldo.4 comentarii
 • 14 2018
  Joldes E bun baiatu pacat ca nu a ajuns unde trebuie...
 • 14 2018
  LEVSKI I'm LEVSKI Sofia fan. Is he a good player?...
 • 14 2018
  Teo Mi se parea bun jucatorul asta pentru ce lot are dinamo , si chiar nu i sustin...
 • 14 2018
  Talpan Negoita, mare afacerist. O jigodie, isi bate joc de oameni. Mai aveti sau nu nevoie de acest jucator ? Ce timpiti si baieti astea sa vina la un asemenea club! Bai dinamovistilor, acum nu mai comentati nimic ? Pentru steaua, comentati orice prostie...
Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”
BRAT