23 2017 17:10

Contract marit pentru cel mai constant stelist! Jucatorul pe care ros-albastrii si l-au asigurat dupa prestatiile bune


	Contract marit pentru cel mai constant stelist! Jucatorul pe care ros-albastrii si l-au asigurat dupa prestatiile bune

Marko Momcilovic si-a prelungit contractul cu FCSB si a primit o marire de salariu. Fotbalistul adus de la Pandurii s-a remarcat mai degraba prin constanta sa, acesta achitandu-se mereu cu brio de sarcini.

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Marko Momcilovic si-a prelungit contractul cu FCSB. Directorul sportiv al echipei ros-albastre, Mihai Stoica, a dezvaluit ca fundasul a primit si o marire de salariu.

"Marko Momcilovic se antreneaza extraordinar si nu va juca doar in meciurile considerate de diletanti mai putin importante. In plus, el tocmai si-a prelungit contracutl, pe un salariu mai mare decat cel pe care il primea pana acum", a spus Mihai Stoica, citat de cotidianul Gazeta Sporturilor.

Momcilovic, in varsta de 30 de ani, a jucat in 47 de meciuri pentru FCSB, bifand 3 goluri.

3 comentarii
  • 23 2017
    Marian Sunt 100% de acord ca este cel mai constant jucator de la echipa si unul dintre cei mai buni fundasi stanga din campionat. Este o decizie foarte proasta da a-l tine pe tusa si oricum Morais este mai slab decat Momcilovic. Si apropos, Texeira este accidentat? El de ce nu o fi jucat in ultimile meciuri?...
  • 23 2017
    Moga Victor Bravo Momci , te apreciez mult .Bravo...
  • 23 2017
    Ot Mihai treci" rezerva ".....!...
Polițistul Eugen Stan putea fi prins mai devreme, dar a fost acoperit. Concluziile raportului corpului de control al MAI
BRAT