20 februarie 2016 17:34

A fost anuntat CEL MAI BUN STRAIN care a ajuns vreodata in Romania, acum poate fi ARMA SURPRIZA a lui Reghe! Cine poate reveni la Steaua

Veste surpriza primita de Reghecampf pentru meciul cu Voluntari.

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Antrenorul Stelei se poate baza nu numai pe Enache, proaspat adus de la Astra, dar si pe un jucator care a fost prezentat in Romania ca fiind cel mai bun strain care a sosit vreodata in Liga I.

Potrivit DigiSport, Kharja se antreneaza normal de 10 zile, iar Reghecampf l-ar putea folosi in meciul cu Voluntari din aceasta etapa.

Revenirea acestuia este extrem de surprinzatoare, mai ales ca el era considerat apt abia in luna aprilie. Kharja a reusit sa-si revina mai repede dupa accidentarea la ligamente.

Cand a venit la Steaua, Radoi a declarat la prezentarea acestuia:

"Aveam mare nevoie de un fotbalist cu personalitatea lui. Avem nevoie in anumite partide de jucatori ca el, care sa poata tine mingea si sa poata dezechilibra apararea adversa. Sunt sigur ca va arata ca are un nivel ridicat si poate fi cel mai bun strain din Liga 1."

 4 comentarii
 • 21 februarie 2016
  joco Mai oierilor asta e cel mai bun strain? DEMOLLARI ALVARO PERREIRA FABBIANI si multi altii chiar si VARELA...
 • 20 februarie 2016
  steaua+1947 dar asta nu a venit.......cand chinuia finu clona?........pana acum, nu a spus nimeni......ca e in stana maradona......................
 • 20 februarie 2016
  andrei M..E LA OI...
 • 20 februarie 2016
  fan+steaua Kharja si Enache pot fi vedetele echipei daca sun profesionisti adevarati......
BRAT