16 ianuarie 2016 20:35

Benny vrea sa fie mai tare ca Iftimoaie anul acesta la Ferma Vedetelor. Si-a pus in cap sa iasa fermierul anului! VIDEO

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro de la 23:00

BUCURATI-VA DE FOTBAL: Bayern - Atletico (marti la Sport.ro - 21:45) si VILLARREAL - STEAUA (joi la ProTV - 18:00)

Benny vrea sa fie mai tare ca Iftimoaie, anul acesta la Ferma Vedetelor. Si-a pus in cap sa iasa fermierul anului! Benny si-a pregatit valiza si vrea sa stea 3 luni in Cipru.

In primul sezon la Ferma Vedetelor, Iftimoaie a ratat finala, dar a facut senzatie la duel. Un alt luptator, Benny va incerca sa dea marea lovitura anul asta! "Nu am avut animale la curte, vaci, oi, nu stiu, dar sunt deschis, voi incerca sa invat. Voi lupta si voi incerca sa castig fermierul anului.", spune Benny.

Benny se va intrece la ferma din Cipru cu fosta iubita a lui Stelea - Lili Sandu si cu cantareata Ami. "Ca de fiecare data, eu intru in ring cu sansa intai, intru castigator!", spune luptatorul din Local Kombat.

Daca va prinde finala, Benny va sta trei luni departe de bebelusul lui. "Imi va fi greu, nu stiu cum ma voi descurca, sper sa nu arat latura mea emotionala pt ca sunt un luptator. Voi avea o poza la mine cu baiatul".
 0 comentarii
Trafic de cosmar dupa ninsorile abundente: masinile de deszapezire au ramas impotmolite. Fenomen neobisnuit in Brasov. VIDEO
BRAT