19 2016 18:58

"Haideti sa lamurim un lucru, eu n-o sa fiu antrenorul acestei echipe sezonul viitor!" Mourinho, despre visul fanilor pe care i-a umplut de trofee


	"Haideti sa lamurim un lucru, eu n-o sa fiu antrenorul acestei echipe sezonul viitor!" Mourinho, despre visul fanilor pe care i-a umplut de trofee

"Eu nu imi caut echipa, echipele ma cauta pe mine", a spus Jose Mourinho atunci cand a fost intrebat despre urmatoarea sa destinatie.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Jose Mourinho acceptat inviatia lui Massimo Moratti de a merge sambata la meciul Interului, dar a tinut sa precizeze astazi ca nu va fi antrenorul acestei echipe din sezonul viitor.

Vizita a alimentat speculatiile conform carora portughezul ar fi interesat sa revina la clubul cu care a castigat trofeul Champions League in 2010.

"Va fi o revenire emotionanta pe acest stadion, dar vreau sa lamuresc un lucru. Nu voi fi antrenorul Interului din sezonul viitor.", a spus Mourinho.

Moratti si Mourinho vor lua cina impreuna dupa meci, iar motivul intalnirii este legat de planurile intalienilor de a organiza o ceremonie de celebrare a triplei din sezonul 2009/10, cand Inter Milano a castigat Liga, titlul si Cupa Italiei.

Mourinho a ramas misterios atunci cand a fost intrebat de viitorul sau: "Eu nu imi caut echipa, ci echipele ma cauta pe mine."

Astazi, publicatia engleza DailyExpress a scris ca exista deja un acord intre Jose Mourinho si Manchester United. Portughezul ar urma sa ii ia locul lui Louis Van Gaal la finalul sezonului.

Inter Milano o intalneste pe Sampdoria, sambata, de la 21:45.

0 comentarii
Orasul din Germania in care oamenii platesc taxa pentru a intra in parc si toata lumea e multumita. Cum i-a convins primarul
BRAT