Ei sunt jucatorii care au spus ADIO fotbalului in 2010:

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2010, 13:27
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2010, 13:46

In 2010 o serie de fotbalisti care ne-au incantat de-a lungul anilor si-au pus ghetele in cui.

Giovanni van Bronckhorst (35): Si-a incheiat frumos cariera de 17 ani la cupa mondiala din Africa de Sud: "A sosit momentul sa ma opresc, ma voi concentra pe alte lucruri acum", a spus olandezul care a jucat meciul 106 la nationala Olandei in finala cu Spania de la CM. Colegul lui Van Bronckhorst, Roy Makaay (36) a spus si el adio fotbalului in acest an.

Roberto ‘Pato’ Abbondanzieri (38): Si-a terminat cariera de 20 de ani la Campionatul Mondial al Cluburilor, unde a jucat cu Internacional pentru locul 3: "A fost foarte dragut din partea lor ca m-au lasat sa mai joc un sezon. Sunt fericit ca mi-am incheiat cariera in felul acesta".

Jens Lehmann (41): A jucat finala Euro 2008 cu Germania. Fostul portar de la Borussia Dortmund, AC Milan, Arsenal si Stuttgart a spus ca isi doreste sa petreaca mai mult timp cu familia.

Christian Panucci (37): Este un simbol pentru nationala Italiei, fiind cel mai batran jucator care a marcat (35). Se intampla la Euro 2008. Din pacate a lipsit de la mondialul din 2006, cand Italia a castigat trofeul.

Claudio Suarez (41): este cel mai selectionat jucator de camp din istorie. Are 177 de selectii pentru nationala Mexicului. Si-a anuntat retragerea in acest an, dupa ce a participat la 3 cupe mondiale.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!