"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018
20 octombrie 2017 13:22

"INIMA MI-A SPUS SA RAMAN!". Alonso o noua intelegere cu McLaren pana in 2018

Fernando Alonso va continua la McLaren pana in 2018. Ibericul in varsta de 36 de ani a semnat o noua intelegere valabila pe un an, cu optiuni de prelungire.

 

Acesta considera ca noul contract al lui McLaren cu Renault va forma o noua echipa competitiva pentru anul viitor, dupa trei sezoane dificile cu Honda.

Alonso a avut si alte variante, dar el a declarat ca se "simte ca acasa" la McLaren. El a mai adaugat ca "Aici a fost mereu locul unde inima mi-a spus sa raman. Chiar daca, il ultimii ani nu ne-a fost usor, noi nu am uitat sa castigam, si sunt sigur ca putem sa o facem din nou in curand".

Acesta isi doreste enorm de mult sa castige circuitul de 24 de ore de la Le Mans si cel de la Indianopolis pentru a completa "Tripla Coroana". Acesta a castigat de 2 ori Grand Prix-ul de la Monaco, unul fiind cu McLaren.

Directorul executiv, Zak Brown a spus ca "Fernando a fost o persoana fantastica intregii echipe pe parcursul celor 3 ani, un om individual incredibil si unul dintre cei mai talentati piloti de F1 din epoca moderna."0 comentarii
CCR admite sesizarea lui Iohannis privind funcționarii publici trimiși în judecată
BRAT