Vestea nesperata pe care Iordanescu o primeste din Franta dupa tragerea pentru Euro 2016

Anghel Iordanescu Didier Deschamps Euro 2016 Preliminarii EURO 2016
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Decembrie 2015, 14:15
Data actualizarii: Duminica 13 Decembrie 2015, 14:20

Franta, favorita grupei Romaniei de la Euro, ar putea sa joace la turneul final fara doua piese grele.

Didier Deschamps a vorbit dupa tragerea la sorti despre posibilitatea ca Valbuena si Karim Benzema sa nu faca parte din lotul pentru Euro. Amandoi sunt suspendati din nationala in acest moment. Acesta nu exclude o posibila absenta a celor doi.

"Inteleg suspendarea lui Benzema si o accept. Este importanta institutia nationalei si moralitatea. Este logic. Am avut o discutie si cu Valbuena. Si in cazul sau este o decizie umana. In situatia in care e el e o decizie umana sa nu faca parte din nationala. Asa l-am putut proteja si pe el"

"Eu sunt pragmatic, nu am ceva cu ei. Astazi nu am meci, iar o lista va fi publicata in martie, iar cealalta in mai", a declarat Didier Deschamps, potrivit L'Equipe.

Karim Benzema este cercetat de justitia franceza pentru participarea la presupusa santajare a colegului sau Mathieu Valbuena cu o caseta cu continut sexual. El este acuzat de complicitate la tentativa de santaj si participare la o asociere de raufacatori, fapte pentru care risca cinci ani de inchisoare.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!