Manny Pacquiao pierde milioane de euro pentru o declaratie! Nike i-a rupt de urgenta contractul. Ce a spus filipinezul
18 2016 09:32

Manny Pacquiao pierde milioane de euro pentru o declaratie! Nike i-a rupt de urgenta contractul. Ce a spus filipinezul

Producatorul american a decis sa ii rupa contractul lui Pacquiao pentru o declaratie homofoba.

Facem jocurile - ELeauge, Campionatul Mondial de sporturi electronice, Sport.ro, luni si marti, de la 22.00

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV!

"Sa fii homosexual e mai rau decat sa fii animal", a fost declaratia cu care Manny Pacquiao a starnit un val de furie in toata lumea.

Nike a fost prima companie care a reactionat. Producatorul american a reziliat unilateral contractul cu Pacquiao, considerand inacceptabila afirmatia filipinezului.

Nu a fost doar o vorba aruncata de Pacquiao. Acesta a explicat ca "animalele sunt atat de inteligente incat pot face distingerea intre masculi si femele. Ati vazut animale de acelasi sex sa se imperecheze intre ele?", a competat boxerul.

Un popular actor filipinez, reprezentativ pentru comunitatea gay, a condamnat afirmatiile lui Pacquiao pe contul sau de Twitter, unde are 6,7 milioane de urmaritori: "Unii oameni se cred Dumnezeu si cred ca pot judeca oamenii doar pentru ca ei se strang la cate o intalnire si citesc din Biblie. Senatul are nevoie de experti in politica si legi, nu profeti orbi", a scris Vice Ganda, facand trimitere si la calitatea de politician pe care Manny Pacquiao o are in tara lui.

1 milion € pe an castiga Pacquiao din contractul cu Nike.3 comentarii
  • 28 2016
    lucian Nu a pierdut nimic. Eu zic ca a castigat....
  • 18 2016
    cosmin hoya pai nu este asha??in ziua de azi sunt aparati homalaii si travestitii.,iar familia(barbat si femeie) e condamnata.Rusine blestematilor,iadul va paste,tot pamantul devine sodoma si gomora...
  • 18 2016
    sss pai nare dreptate, probabil producatorul e homo...
Romania a ajuns la un acord cu Canada in privinta vizelor. Iohannis: "Suntem in situatia sa ne retragem rezerva fata de CETA"
BRAT