Furios si iute la manie. Tyson Fury a intrat in ring dupe ce Deontay Wilder si-a pastrat centura mondiala cu un KO | FOTO
17 ianuarie 2016 12:50

Furios si iute la manie. Tyson Fury a intrat in ring dupe ce Deontay Wilder si-a pastrat centura mondiala cu un KO | FOTO

Tyson Fury i-a "furat" seara lui Deontay Wilder. Americanul si-a pastrat centura mondiala WBC la grea, insa britanicul a intrat peste el in ring si l-a amenintat.

Cupa Romaniei: Dinamo - Dinamo 2! Miercuri, 21:00, Sport.ro! Foresta - Steaua: joi, 21:30, in direct la PRO TV!

Facem jocurile - ELeauge, Campionatul Mondial de sporturi electronice, Sport.ro, luni si marti, de la 22.00

Americanul Deontay Wilder si-a aparat cu succes titlul mondial WBC la categoria grea, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 9-a pe polonezul Artur Szpilka, aseara, in Statele Unite.

Wilder, 30 ani, si-a aparat pentru a 3-a oara centura mondiala castigata acum un an si si-a adaugat a 36-a sa victorie din palmares, dintre care 35 inainte de limita. Americanul si-a dominat clar adversarul si in repriza a 9-a l-a trimis la podea dupa un jab de dreapta la barbie. Szpilka a parasit ringul pe targa si a fost transport la spital ca masura de precautie. Polonezul de 26 ani a incasat a 2-a infrangere fata de 20 victorii. 

Dupa meci, britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBA si WBO, a urcat surprinzator in ring si l-a provocat pe Wilder: "Te infrunt cand vrei si unde vrei, dupa ce imi reglez conturile a doua oara cu Klitschko".

"Esti un zero, nu esti decat un provocator, nu mi-e frica de nimeni si sunt gata sa vin la tine", a raspuns americanul. 

Insa o lupta intre cei doi este posibila doar daca Fury il invinge din nou pe Klitschko, iar Wilder trece si de challengerul oficial, rusul Alexandr Povetkin (30 victorii, 1 infrangere), care s-a aflat de asemenea la meci.

Haye a revenit spectaculos

Tot aseara, insa peste ocean, in Anglia, David Haye a revenit spectaculos la 35 de ani. Britanicul l-a invins pe australianul Mark de Mori cu un KO in prima runda.

"M-am intors, m-am intors", a strigat acesta la final, in fata celor 16 mii de spectatori.0 comentarii
Romanii nu au scapat inca de viza de Canada, din cauza opozitiei unei regiuni din Belgia. De ce se tem valonii de CETA
BRAT