Prima zi a lui Mourinho ca antrenor la Manchester United. Dezvaluirile facute astazi de spaniolii de la Marca
6 2016 09:42

Prima zi a lui Mourinho ca antrenor la Manchester United. Dezvaluirile facute astazi de spaniolii de la Marca

Mutarea lui Jose Mourinho la Manchester United pare tot mai aproape de realitate.

Galatasaray - Fenerbahce, joi, ora 21:15. Finala cupei Turciei la Sport.ro! Finala UEFA Champions League, Real - Atletico, pe 28 mai, 21:45, ProTV

Cei mai buni copii din Romania! Cupa Hagi Danone, finalele: in direct la Sport.ro duminica de la 11:00, 12:00 si 17:00!

Dupa ce a fost demis de Abramovic de la Chelsea, Jose Mourinho a disparut din prim plan. Pana acum. Antrenorul portughez este extrem de aproape de a reveni in fotbal, la Manchester United.

Mourinho vs. Guardiola este duelul nebun de care fotbalul britanic ar putea avea parte incepand cu sezonul viitor. Daca pana acum au fost adversari directi in Spania, la Real si Barca, acum derbyul din Manchester se poate transforma intr-un nou clasic al Europei.

Ziarul Marca din Spania scrie astazi ca exista si o data exacta la care Jose Mourinho va deveni noul antrenor al lui Manchester United: 1 iulie 2016.

Pana atunci, conducerea lui United este dispusa sa renunte la van Gaal si sa-l numeasca principal pe Ryan Giggs. Antrenorul olandez are un contract cu United pe o perioada de trei ani, dar sansele ca el sa supravietuiasca pe banca de pe Old Trafford sunt extrem de reduse.

Marca mai noteaza ca Mourinho ar fi semnat deja un pre-contract cu Manchester United.

0 comentarii
Fosta sotie a lui Dan Condrea a recunoscut azi ca ea este persoana care l-a denuntat. "Nu cred in varianta sinuciderii"
BRAT