VIDEO Van Damme UIMESTE din nou! O noua reclama EPICA, filmata in muntii din Romania! Ce nebunie face de data asta

Jean Claude Van Damme revine cu o noua reclama senzationala! Celebrul actor a filmat-o in Romania! 

Nu e un nou Epic Split, ca in celebra reclama de la campioanele Volvo, dar este o noua aparitie spectaculoasa a vedetei de filme de actiune din anii '80 si '90. Van Damme s-a reprofilat pe reclame si se pare ca ii merge bine.

El a filmat in luna martie o reclama la berea Coors Light la Balea Lac si a fost impresionat de peisajele gasite acolo. Rezultatul filmarilor a fost publicat abia acum, intr-o serie de spoturi la berea Coors Light pentru Marea Britanie. Van Damme se foloseste de scheme de karate pentru a construi un hotel din gheata si reuseste la fel cum reusea sa isi puna adversarii la pamant in celebrele filme de actiune.

"Vreau sa imi salut toti fanii din Romania. Stiu ca aici am un fan club foarte puternic. Ma bucur sa fiu din nou in Romania. De cand am fost ultima data se vad progrese mari, se vede ca oamenii muncesc foarte mult si fac progrese semnificative zi de zi", a spus Van Damme la vizita din Romania.

Coors a investit 6 milioane de euro in seria de spoturi filmata in Romania iar Van Damme este vedeta principala din toate. 

Van Damme a strans 76 de milioane de afisari pe Youtube cu reclama la Volvo - Epic Split

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies