VIDEO SPECTACULOS | Casa lui Escobar, aruncata in aer! Anuntul facut imediat de presedintele Columbiei: ce se va construi in loc

VIDEO SPECTACULOS | Casa lui Escobar, aruncata in aer! Anuntul facut imediat de presedintele Columbiei: ce se va construi in loc

Sambata 23 Februarie 2019, 11:37

Casa lui Pablo Escobar a fost demolata.

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Autoritatile din Medellin au folosit 180 de incarcaturi de explozibil pentru a demola un bloc de sase etaje care in trecut reprezenta "cartierul central" a lui Escobar.

Nu mai putin de 1500 de oameni au fost evacuati din zona, autoritatile stabilind un perimetru de 100 de metri pentru a securiza zona. In locul casei lui Escobar, columbienii vor sa construiasca un parc in memoria victimelor cazute in razboiul impotriva cartelurilor de droguri.

"Cladirea a cazut, sperantele au inceput sa apara. E imposibil sa schimbam trecutul, dar putem construi un prezent mai bun si un viitor promitator", a declarat Ivan Duque, presedintele Columbiei.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Analiştii şi BNR au avut dreptate: viaţa românilor s-a scumpit la începutul lui 2019
BRAT