Un nou SOC in inima Americii. Ce putea sa aiba la el un barbat in apropierea Capitoliului. Scuza RIDICOLA pe care a gasit-o

Un nou SOC in inima Americii. Ce putea sa aiba la el un barbat in apropierea Capitoliului. Scuza RIDICOLA pe care a gasit-o

Politia din Washington a arestat un barbat care avea in masina o imensa cantitate de munitie.

Cu doua zile inainte de ceremonia de preluarea a mandatului de presedinte al SUA de catre Joe Biden, americanii au mai primit o veste socanta. Astfel, dupa asaltul de la Capitoli de la inceputul anului, o alta stire face inconjurul lumii, ridicand si mai multe semne de intrebare privind o alta posibila revolta a sustinatorilor lui Donald Trump.

Astfel, in apropierea Capitoliului a fost arestat la finalul saptamanii trecute un barbat din statul Virginia care avea asupra sa o acreditare falsa. Cu adevarat uluitoare a fost captura gasita in camioneta sa, unde politistii au dat peste o arma de foc incarcata si alte 500 de gloante de rezerva.

Pus sa dea explicatii, Wesley Allen Beeler (31 de ani) a gasit o justificare penibila. "A fost o greseala sincera. Nu stiam ca le am cu mine. Le-am uitat acolo", a declarat americanul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies