MET Gala Ciara Russell Wilson Seattle Seahawks Virale

Toți ochii au fost pe ea! Vedeta cunoscută de toată lumea care a purtat un inel cu 712 de diamante la MET Gala 

MET Gala a avut loc zilele trecute. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 23:28
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 23:29

Gala ce se ține anual la Muzeul Metropolitan de Artă din New York și este recunoscută pentru ținutele extravagante în care vedetele se întrec. În această ediție a fost invitată de marcă și Emma Răducanu, care a câștigat recent US Open. 

Celebritățile planetei se afișează pe covorul roșu în ținute care să justifice prețul de 30 000 de dolari pe care îl plătesc pentru un loc. Cu toate astea, MET Gala este un eveniment de strângere de fonduri, însă e o ocazie pentru ca vedetele să iasă în evidență. 

Ciara a fost una dintre aparițiile care a întors priviri și nu doar datorită aspectului său și a rochiei extrem de sclipitoare, din paiete, pe care a purtat-o. Inelul purtat de cântăreață a fost „vedeta” ținutei. Soția lui Russell Wilson, quarterback-ul lui Seattle Seahawks, a purtat inelul jucătorului pe covorul roșu. 

Bijuteria este cu atât mai specială cu cât are în componența sa 172 de diamante, 40 de safire și un tsavorit verde. Mai mult, întregul outfit al Ciarei i-a fost „dedicat” soțului său. Rochia a fost inspirată de echipamentul lui Seahawks, iar pe față, cântăreața a avut și numărul cu care evoluează soțul ei, numărul trei. A avut și o poșetă în forma unei mingi de rugby. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies