Toata lumea il stie, dar nimeni nu si-a imaginat asta. Cum arata barbatul care s-a iubit cu 1000 de femei si cine a reusit sa-l cuminteasca: 'Ea e aleasa'

Virale Toata lumea il stie, dar nimeni nu si-a imaginat asta. Cum arata barbatul care s-a iubit cu 1000 de femei si cine a reusit sa-l cuminteasca: 'Ea e aleasa'
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 09:45
Data actualizarii: Sambata 26 Septembrie 2020, 09:46

James Haskell (35 ani), fost jucator de rugby profesionist a facut o serie de dezvaluiri sincere despre viata de cuplu. 

Casatorit cu Chloe Madeley, fostul jucator de rugby al Angliei a dezvaluit detalii intime din viata de cuplu alaturi de femeia cu care s-a casatorit. 

"Chloe sustine ca m-am culcat cu 1 000 de femei. Am facut jocul asta si nici nu m-a lasat sa vorbesc. Eu am spus raspunsul standard, 12, nici mai mult, nici mai putin. Toate astea sunt irelevante. Trebuie sa dau detalii despre trecutul meu? Nu", a spus barbatul conform The Sun. 

  • Toata lumea il stie, dar nimeni nu si-a imaginat asta. Cum arata barbatul care s-a iubit cu 1000 de femei si cine a reusit sa-l cuminteasca: Ea e aleasa

Cei doi sunt foarte deschisi in privinta relatiei lor si vietii de cuplu pe care o au si nu se feresc sa abordeze subiecte mai tabu precum sexul. 

Haskell a scos o carte, iar un capitol i l-a dedicat sotiei sale, careia ii este devotat in totalitate. 

"Stiam ca ea este aleasa cand am fost in spital, imi reveneam dupa o inca o operatie si incerca sa discute cu medicii, s-a oferit sa plateasca un pat in spital doar ca sa imi fie alaturi. Stiam ca nu va pleca nicaieri. 

Ea este 'lipiciul' care tine totul la un loc. A avut grija de mine cand am fost accidentat si la pamant si m-a vindecat", a spus fostul jucator de rugby.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!