Toata lumea il stie, dar nimeni nu si-a imaginat asta. Cum arata barbatul care s-a iubit cu 1000 de femei si cine a reusit sa-l cuminteasca: 'Ea e aleasa'

Toata lumea il stie, dar nimeni nu si-a imaginat asta. Cum arata barbatul care s-a iubit cu 1000 de femei si cine a reusit sa-l cuminteasca: 'Ea e aleasa'

James Haskell (35 ani), fost jucator de rugby profesionist a facut o serie de dezvaluiri sincere despre viata de cuplu. 

Casatorit cu Chloe Madeley, fostul jucator de rugby al Angliei a dezvaluit detalii intime din viata de cuplu alaturi de femeia cu care s-a casatorit. 

"Chloe sustine ca m-am culcat cu 1 000 de femei. Am facut jocul asta si nici nu m-a lasat sa vorbesc. Eu am spus raspunsul standard, 12, nici mai mult, nici mai putin. Toate astea sunt irelevante. Trebuie sa dau detalii despre trecutul meu? Nu", a spus barbatul conform The Sun. 

Cei doi sunt foarte deschisi in privinta relatiei lor si vietii de cuplu pe care o au si nu se feresc sa abordeze subiecte mai tabu precum sexul. 

Haskell a scos o carte, iar un capitol i l-a dedicat sotiei sale, careia ii este devotat in totalitate. 

"Stiam ca ea este aleasa cand am fost in spital, imi reveneam dupa o inca o operatie si incerca sa discute cu medicii, s-a oferit sa plateasca un pat in spital doar ca sa imi fie alaturi. Stiam ca nu va pleca nicaieri. 

Ea este 'lipiciul' care tine totul la un loc. A avut grija de mine cand am fost accidentat si la pamant si m-a vindecat", a spus fostul jucator de rugby.

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies